ROYAL CANIN CCN EXIGENT LOAF

0.829.88

Close
Price Summary
  • 9.88
  • 0.82
  • 0.82
Na zalogi
Počisti
Primerjaj
Šifra: SKU0000143 Kategorje: , ,
Opis

Exigent Loaf
Ključne značilnosti:

  • Izjemno okusno
  • Program prehrane Canine Care

Opis:
Ste vedeli, da ima vaš pes dober okus? Pri uživanju hrane vaš pes pozornosti ne namenja samo vonju, temveč tudi velikosti koščkov in teksturi hrane, ki mu jo daste. Če je vaš pes pri hrani izbirčen, lahko njegov tek potešite z okusno, celovito prehrano, ki je ne bo samo pojedel, temveč bo v njej tudi užival.

Hrana ROYAL CANIN® Exigent Loaf je primerna za pse vseh velikosti in vsebuje veliko hranil, ki jih vaš pes potrebuje, da ostane zdrav. Omogočite svojemu psu zdravo prehrano s to okusno formulo, ki jo obožujejo celo najizbirčnejši psi.

Bogata pašteta v hrani ROYAL CANIN® Exigent Loaf je pripravljena neposredno v vrečki, da ohrani vso svojo aromo. Naša visokokakovostna hranila zagotavljajo okus in teksturo, ki se jima vaš pes ne bo mogel upreti.

Vsa hrana znamke Royal Canin je polnovredna in vsebuje samo visokokakovostne beljakovine, maščobe, vlaknine, vitamine in minerale, ki jih vaš pes potrebuje za dobro počutje skozi vse življenje.

Naš program prehrane Exigent je na voljo v obliki te okusne paštete in hrustljavih briketov. Oboje vsebuje vsa potrebna hranila in se popolno dopolnjuje. Zakaj ne bi preizkusili naše paštete kot okusnega dodatka briketom?

Dodatne informacije
Teža (kg)

,

Starostno obdobje

Blagovna znamka

Velikost pasme

, ,

Scroll To Top

Moja košarica

Close

No products in the cart.

Shopping Now

Login & Signup