ROYAL CANIN CCN MINI DERMACOMFORT

5.7815.42

20% Popust
Close
Price Summary
  • 15.42
  • 5.78
  • 20%
  • 5.78
  • Overall you save 9.64 (20%) on this product
Pohiti, na zalogi samo še 4.
Počisti
Primerjaj
Šifra: SKU0000144 Kategorje: , ,
Opis

Canine Care Nutrition- Dermacomfort Mini
Ključna značilnost:

  • Formula z manj alergeni

Opis:
Razdražena koža je za vsakogar neprijetna, tudi za vašega psa. Ste vedeli, da je razdraženost kože najpogostejši razlog, da lastniki psa odpeljejo k veterinarju?
Zaradi občutljive in srbeče kože se vaš pes lahko veliko praska in si s kremplji poškoduje kožo, ali celo povzroči okužbo.

Formula hrane ROYAL CANIN® Dermacomfort Mini z manj alergeni je skrbno zasnovana z vrsto izbranih beljakovin. Ta posebej prilagojena hranila pomagajo ohranjati kožo vašega psa v kar najboljšem stanju. Poleg tega vašemu psu pomagajo ohraniti dlako gosto in zdravo.

Hrana ROYAL CANIN® Dermacomfort Mini je primerna za pse, težke do 10 kg, in vsebuje skrbno oblikovane brikete, ki so popolno prilagojeni obliki zob vašega psa.

Ta izjemno okusna formula je razvita posebej za dobro počutje vašega psa. Vsebuje omega-3- in omega-6-maščobne kisline, vključno z GLA, EPA in DHA, ki pomagajo kožo krepiti in negovati, da je ta manj občutljiva na dražeče dejavnike iz okolja.

Naš program prehrane Dermacomfort je na voljo v dveh oblikah: hrustljavih briketih in okusni mokri hrani s teksturo paštete. Oboje vsebuje vsa potrebna hranila in se popolno dopolnjuje. Zakaj ne bi preizkusili naše paštete kot okusnega dodatka briketom?

Ne verjemite nam samo na besedo. Po dvomesečni stalni uporabi je bilo s tem izdelkom zadovoljnih kar 91 % lastnikov. To pomeni, da je hrana ROYAL CANIN® Dermacomfort Mini dokazano odlična.

Dodatne informacije
Teža (kg)

,

Starostno obdobje

Velikost pasme

Blagovna znamka

Scroll To Top

Moja košarica

Close

No products in the cart.

Shopping Now

Login & Signup