ROYAL CANIN CCN MINI EXIGENT 1kg

7.35 5.88

20% Popust
Close
Price Summary
  • 7.35
  • 5.88
  • 20%
  • 5.88
  • Overall you save 1.47 (20%) on this product
Pohiti, na zalogi samo še 3.
Primerjaj
Šifra: SKU0000146 Kategorje: , ,
Opis

Exigent Mini
Ključna značilnost:

  • Zadovolji izbirčen tek

Opis:
Pri uživanju hrane vaš pes pozornost namenja vonju, velikosti koščkov in teksturi svoje hrane. Da bi vaš pes užival zdravju koristno prehrano, ne pa samo priboljškov, ki si jih zaželi, ko noče pojesti obroka, potrebujete zdravo in polnovredno prehrano, ki se ji ne bodo mogli upreti niti najizbirčnejši psi.

Hrana ROYAL CANIN® Exigent Mini, primerna za izbirčne pse, težke do 10 kg, vsebuje vsa hranila, ki jih vaš pes potrebuje, da bi ostal zdrav.

Briketi v obliki blazinice v hrani ROYAL CANIN® Exigent Mini imajo zanimivo hrustljavo teksturo in so polnjeni s pašteto z okusnimi hranili. Njihova hrustljava zunanjost ima okusen, masten sloj, medtem ko je polnilo iz paštete nasitno in okusno.

Vsa hrana znamke Royal Canin je polnovredna in vsebuje samo visokokakovostne beljakovine, maščobe, vlaknine, vitamine in minerale, ki jih vaš pes potrebuje za dobro počutje skozi vse življenje.

Naš program prehrane Exigent je na voljo v dveh oblikah: hrustljavih briketih in okusni mokri hrani s teksturo paštete. Oboje vsebuje vsa potrebna hranila in se popolno dopolnjuje. Zakaj ne bi preizkusili naše paštete kot okusnega dodatka briketom?

Ne verjemite nam samo na besedo. Hrana ROYAL CANIN® Exigent Mini je dokazano odlična. Znanstvena raziskava hrane, izvedena v pesjakih podjetja Royal Canin, je pokazala, da je hrano izbralo 99 % psov.

Dodatne informacije
Teža (kg)

Starostno obdobje

Velikost pasme

Blagovna znamka

Scroll To Top

Moja košarica

Close

No products in the cart.

Shopping Now

Login & Signup