ROYAL CANIN FHNW KITTEN INSTINCTIVE GRAVY

0.95

Close
Price Summary
  • 0.95
  • 0.95
  • 0.95
Na zalogi
Počisti
Primerjaj
Šifra: SKU0000161 Kategorje: , ,
Opis

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Instinktivna izbira
  • Enostavno žvečenje
  • Krepitev imunskega sistema

Prehod od materinega mleka na trdo hrano je eno najpomembnejših obdobij življenja vašega mačjega mladiča.

To pomeni, da je ponujanje hrane, ki mu je všeč, in hrane, ki jo potrebuje, ključno za normalne prehranske navade in vnos pomembnih hranil.

Zato je hrana ROYAL CANIN® Kitten Instinctive v želeju zasnovana tako, da ustreza optimalnemu prehranskemu profilu, ki ga imajo mačji mladiči instinktivno radi. Če vašemu mačjemu mladiču ponudite hrano z dobrim okusom, vonjem in teksturo, bo to vodilo v dolgoročno instinktivno sprejemanje hranljive hrane, ki jo dobi.

Hrana ROYAL CANIN® Kitten Instinctive v želeju zagotavlja vsa ključna hranila, potrebna za vzdrževanje visokih energijskih potreb in podporo krepitvi kosti ter ohranjanje splošnega dobrega zdravja.

V drugi fazi rasti (4 do 12 mesecev) imunski sistem vašega mačjega mladiča še ne bo v celoti razvit. Hrana ROYAL CANIN Kitten Instinctive pomaga krepiti naravno obrambo telesa vašega mačjega mladiča s kompleksom antioksidantov, kot so vitamin E, vitamin C, tavrin in lutein.

Hrana ROYAL CANIN® Kitten Instinctive v želeju je posebej zasnovana za enostavno žvečenje in je primerna tudi za prehrano mačjih mam.

Dodatne informacije
Teža (kg)

,

Starostno obdobje

Blagovna znamka

Velikost pasme

, ,

Scroll To Top

Moja košarica

Close

No products in the cart.

Shopping Now

Login & Signup