ROYAL CANIN SHN DRY MINI PUPPY 2kg

12.53

Close
Price Summary
  • 12.53
  • 12.53
  • 12.53
Pohiti, na zalogi samo še 3.
Primerjaj
Šifra: SKU0000126 Kategorje: , ,
Opis

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Krepitev imunskega sistema
  • Zdrava prebavila
  • Izrazita energijska vrednost

Hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy je zasnovana posebej za zadovoljitev prehranskih potreb vašega pasjega mladiča. Primerna je za pasje mladiče, stare od 2 do 10 mesecev, ki bodo v odraslem obdobju težki do 10 kg.

Rast je ključna faza v življenju vašega pasjega mladiča; je obdobje velikih sprememb in novih odkritij. V tem obdobju se imunski sistem vašega pasjega mladiča postopoma razvija. Hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy s patentiranim kompleksom antioksidantov, vključno z vitaminom E, pomaga krepiti naravni obrambni mehanizem vašega pasjega mladiča v obdobju njegove rasti.

Briketi so majhni in enostavni za žvečenje, popolni za majhna usta vašega pasjega mladiča. Njihova vonj in okus sta optimizirana in bosta zadovoljila želje tudi najizbirčnejših psov. Podpirajo tudi zdravje zob in splošno ustno higieno.

Hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy, ki vsebuje kombinacijo hranil z visokokakovostnimi beljakovinami (L.I.P.* – znanimi zaradi dobre prebavljivosti) in prebiotiki, krepi zdravje prebavil in uravnovesi črevesno floro, ki z zmanjšanjem neprijetnega vonja in količine prispeva k dobri kakovosti blata.

Dodatne informacije
Teža (kg)

Starostno obdobje

Velikost pasme

Blagovna znamka

Scroll To Top

Moja košarica

Close

No products in the cart.

Shopping Now

Login & Signup