ROYAL CANIN SHN MAXI ADULT5+ 15kg

54.02

Close
Price Summary
  • 54.02
  • 54.02
  • 54.02
Pohiti, na zalogi samo še 1.
Primerjaj
Šifra: SKU0000130 Kategorje: , ,
Opis

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Podpora vitalnosti
  • Zdravi sklepi in kosti
  • Odporna prebavila

Psi se starajo različno, a ko vaš pes velike pasme doseže približno 5. leto starosti, se prvi znaki staranja že začnejo kazati. Prav zato si je pomembno zapomniti, da je za podpiranje zdravja vašega psa v vsakem obdobju njegovega življenja potrebna uravnotežena prehrana.

Hrana za pse ROYAL CANIN® Maxi Adult 5+ je ustvarjena za zadovoljitev prehranskih potreb vašega psa srednje starosti in je primerna za pse velikih pasem, stare 5 let ali več, ki bodo v odraslem obdobju težki od 26 do 44 kg.

Psi srednje starosti velikih pasem so lahko v tem obdobju dovzetni za pridobivanje teže, zato sta nadziranje njihovega dnevnega vnosa in preprečevanje prekomernega uživanja hrane še posebej pomembna. Hrana ROYAL CANIN® Maxi Adult 5+ vsebuje edinstveno in uravnovešeno kombinacijo zelo visokokakovostnih beljakovin in prehranskih vlaknin, zaradi katerih psi z vsako porcijo dobijo prav to, kar potrebujejo za ohranitev zdrave teže in optimalne prebave.

Hrana ROYAL CANIN® Maxi Adult 5+ je razvita posebej za podpiranje zdravja kosti, ligamentov in sklepov psov velikih pasem v tem obdobju njihovega življenja, da lahko vaš pes brez nelagodja prenaša svojo težo in ohranja aktiven življenjski slog.

Čeprav vaš pes morda že kaže prve znake staranja, ima še veliko energije. Prav zato vsebuje hrana ROYAL CANIN® Maxi Adult 5+ prilagojeno vsebnost hranil, vključno z edinstvenim kompleksom antioksidantov, ki pomagajo nevtralizirati proste radikale in ohranjati vitalnost psa ter zdravo presnovo.

Dodatne informacije
Teža (kg)

Starostno obdobje

,

Velikost pasme

Blagovna znamka

Scroll To Top

Moja košarica

Close

No products in the cart.

Shopping Now

Login & Signup