O nas

O podjetju

Dobrodošli na naši spletni trgovini

Pred osmimi leti je v moje življenje vstopil poseben fant, ki sliši na ime Kan. Kan je pasme Beagle, zlat po duši in vedno pripravljen na zabavo. Na žalost je s seboj prinesel ogromno zdravstvenih težav, in sva večino časa preživela pri veterinarjih na kliniki. Tu se je lotila zgodba o iskanju primerne prehrane, dodatkov in opreme. Bili so dobri in slabi dnevi, sicer več slabih in sem že skoraj obupala, ko se je ponudila rešitev. Preizkusili smo vse mogoče prehranske načrte, živila, diete, …. Nič ni delovalo. Na koncu po petih letih kalvarije smo našli hrano, ki mu ugaja in ne škodi njegovemu zdravju. Poleg mojega nadobudneža bigla imamo še pet dalmatincev, kateri so pasemsko zelo podvrženi ledvičnim kristalom. V kolikor skrbiš za njihovo pravilno  prehrano in ne vnašaš presežka beljakovin, ter koruze ali alergenih žit, so psi, kateri jim nič na svetu ne škodi. Pa vendar, imamo doma med njimi hudega alergika, s katerim smo preživeli  zelo težke trenutke, podobno kakor pri Kanu. Poskusili smo vse mogoče, vendar mu nismo mogli pomagati, na koncu nam je ostala samo imunoterapija, ki pa tudi ni dala željenih rezultatov. V iskanjiu reštve smo z našo z zlato veterinarko poskusili še eno možnost in sicer smo presedlali na monoproteinsko prehrano blagovne znamke Monge in Farmina in od takrat lahko samo hvalimo dneve in noči. Rešili smo vse  težave z zdravjem in se iz tega ogromno naučili.

Iz naše izkušnje sem se naučila ogromno o prehrani psov. Želja po več, me je pripeljala do odprtja spletne trgovine in pasje šole za pse. Tako lahko strankam nudimo ne samo hrano in opremo za male živali, temveč z veseljem pomagamo pri izbiri pravilne prehrane za  vašega hišnega ljubljenčka. Najverjetneje sami veste, da se iz svojih izkušenj človek največ nauči in s tem znanjem lahko največ pomagamo drug drugemu.  Moje Sanje so postale resničnost. Znanje, ki sem ga pridobila kot inštruktorica ter kinološka sodnica mi pomaga, da  se lahko skupaj naučimo kako pristopiti do vaših ljubljenčkov, kako jih pripeljati do tega da bodo bolj ubogljivi, da bo njihovo vedenje bolj prilagojeno vam, tako boste lahko skupaj uživali v enkratnih trenutkih, ki vam jih lahko podarijo.

Z izkušnjami, ki smo jih pridobili s svojimi ljubljenčki, ter znanjem kako je resnično lahko velika težava pri iskanju prave prehrane, saj smo se z boleznijo borili dobrih 5 let, smo le te z vso ljubeznijo, dali v našo spletno trgovino, saj želimo pomagati tudi vam ter vam s tem prikrajšati vso to mučno pot katero smo sami prehodili. Največje veselje in sreča je videti naše ljubljenčke zdrave in razigrane. Vsi naši izdelki so skrbno izbrani. Suhe in mokre hrane so svetovno priznanih blagovnih znamk, preverjene s strani veterinarjev. Igrače in ostala oprema je testirana poseben test so naredili naši ljubljenčki ter ljubljenčki oseb nam blizu, zato lahko stojimo za tem, da so res kvalitetni in uporabni.

Morda vas prepriča

Katere so naše prednosti?

Kakovost izdelkov je naša prva briga.

Vsaki stranki radi pomagamo pri izbiri prave hrane in opreme za svojega ljubljenčka.

Hitra odzivnost in dostava širom Slovenije.

Raznolika ponudba izdelkov.

Scroll To Top

Moja košarica

Close

No products in the cart.

Shopping Now

Login & Signup