O nas

O podjetju

Dobrodošli na naši spletni trgovini

Strast do živali imam že od mladih nog. Odraščala sem v kmečki družini, kjer smo vedno imeli psa, saj že od nekdaj velja rek, da “družina brez živali, ni prava popolna družina!” Sprva smo imeli nemške ovčarje in pse pasme novofundlandec ali kot ga nekateri kličejo “sreča na vrvici.” Sama sem tudi vzrediteljica pasme Dalmatinec ter sodnica za zunanjost lovskih pasem psov ter inštruktorica za šolanje poslušnosti psov. Sem tudi ponosna lastnica šestih psov, petim Dalmatincem ter Beaglu. V odraščanju sem se tudi veliko naučila o drugih živalih kot so mucke ter druge male živali. Naša pasja druščina mi je dala ogromno dela pri iskanju primerne opreme in prehrane za njih.

Večletne kinološke izkušnje in izkušnje iz vzreje, mi pomagajo pri izbiri najbolj kvalitetne opreme in ravno tako tudi prehrane za naše pse. Vsa oprema in prehrana je 100 odstotno preizkušena pri nas doma.

Naši nadebudneži so mi konstantno dajali vetra pri iskanju trpežne opreme, saj ni bila vsa kupljena oprema vzdržljiva in kvalitetna, da bi vzdržala silo naših psov. Tako sem bila primorana iskati po celem svetu, da sem našla pravo. Ravno tako pri prehrani.

Morda vas prepriča

Katere so naše prednosti?

Kakovost izdelkov je naša prva briga.

Vsaki stranki radi pomagamo pri izbiri prave hrane in opreme za svojega ljubljenčka.

Hitra odzivnost in dostava širom Slovenije.

Raznolika ponudba izdelkov.

Scroll To Top

Moja košarica

Close

No products in the cart.

Shopping Now

Login & Signup